Vilket rum och vilken färg?

2017Vilket rum kommer vi välja göra till barnrum? Det var ganska enkelt val. Eftersom vi aldrig fick tummen ur och fixa upp det ena sovrummet till arbetsrum (allt har väl sin mening), så kommer det få bli barnrummet. Just nu har det agerat kattrum och lite förvaringsrum för allt extra material.
 
Så innan man börjar fundera på en hel massa prylar börjar jag fundera på vilken färg på väggen vi vill ha. Sambon godkände detta skulle få bli mitt projekt för att bearbeta allt på mitt sätt, men givetvis har han också saker att säga till om. Som tur har jag en sambo med bra smak, så det mesta håller vi samma linje med. 
 
Jag har allt mer börjat gilla pinterest (snacka om att jag är efter med det) och gjort en barnrums-mapp dit jag lägger inspirationsbilder. Vi vet ju inte ännu vilket kön det är på barnet, men snart vet vi och då tror jag det blir att åka till butiken och handla färg och sätta igång. Sen jag skrev senaste inlägget känns det allt mer att det är exakt det här jag behöver göra för att bearbeta och ta in allt.
 
Här är lite stilar jag gillat. Har ingen jag gillar mest, utan det antar jag klarnar när vi vet könet. Har ni någon favorit?
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?