Ett av de bättre inköpen!

2016Sjukstugan fortsätter, men har inte spytt på 12 timmar och febern har sjunkit till enbart stegring, så vi är på vinnande sidan! Från att ha varit van med mycket program till att inte göra något är såå tråkigt! Genast det hade gått 2 h från att senast ha spytt igår så klättrade jag nästan på väggarna! Visst märker man kroppen är slut efter nästan 12 timmar med spyande, men det är så fruktansvärt tråkigt att var sjuk!
 
Nåmen, det är inte meningen detta ska vara någo sjukdagbok, haha så tillbaka till huset. Jag var lite nervös för i början gällande barstolarna vi köpte från IKEA tidigare i vintras, var att de inte skulle börja användas. Till en början kanske de inte användes dagligen av oss, men vart efter vi vant oss med dem vid köksön började vi använda dem.
 
De som använder dem mest är nog våra gäster som kommer på besök. Det blir så naturligt att de sätter sig på någon av de stolarna när man brygger kaffe, lägger fram kvällsfika eller liknande. Barstolarna har nog varit en av de bättre investeringarna hit till huset, lite som pricken över i-et-känlan! De är prisvärda, bekväma och snygga.  
 
Jag ser riktigt fram emot sommaren då man får fixa i ordning någon sommardrink vid köksön, för att sedan servera första drinken åt någon väninnan vid köksön innan man går ut i solen. Passar perfekt när vi tänkte ha inflyttnigsfest senare i sommar då vi hoppeligen har terassen färdig och gräsmatta så det känns trevligare och finare! 
 
 
 
 
Stolarna från IKEA hittar du >>här<<