Ett av de bättre inköpen!

2016



Sjukstugan fortsätter, men har inte spytt på 12 timmar och febern har sjunkit till enbart stegring, så vi är på vinnande sidan! Från att ha varit van med mycket program till att inte göra något är såå tråkigt! Genast det hade gått 2 h från att senast ha spytt igår så klättrade jag nästan på väggarna! Visst märker man kroppen är slut efter nästan 12 timmar med spyande, men det är så fruktansvärt tråkigt att var sjuk!
 
Nåmen, det är inte meningen detta ska vara någo sjukdagbok, haha så tillbaka till huset. Jag var lite nervös för i början gällande barstolarna vi köpte från IKEA tidigare i vintras, var att de inte skulle börja användas. Till en början kanske de inte användes dagligen av oss, men vart efter vi vant oss med dem vid köksön började vi använda dem.
 
De som använder dem mest är nog våra gäster som kommer på besök. Det blir så naturligt att de sätter sig på någon av de stolarna när man brygger kaffe, lägger fram kvällsfika eller liknande. Barstolarna har nog varit en av de bättre investeringarna hit till huset, lite som pricken över i-et-känlan! De är prisvärda, bekväma och snygga.  
 
Jag ser riktigt fram emot sommaren då man får fixa i ordning någon sommardrink vid köksön, för att sedan servera första drinken åt någon väninnan vid köksön innan man går ut i solen. Passar perfekt när vi tänkte ha inflyttnigsfest senare i sommar då vi hoppeligen har terassen färdig och gräsmatta så det känns trevligare och finare! 
 
 
 
 
Stolarna från IKEA hittar du >>här<<


Känner mig helt tom..

2016



Idag känner jag mig helt tom, ordagrant! Jag har dragit på mig magsjukan och feber, så det enda jag fått i mig sedan igår kväll är de 2 dl jaffa jag druckit ida gpå eftermiddagen. Allt har velat ha en tendens att komma ut tillbaka. Men efter lite febernedsättande och 2 timmars sömn känner jag mig lite bättre och grymt uttråkad så passade på att ta snabbt några kort på nya införskaffningen till huset.
 
Eller egentligen är det inget nytt, men nytt i huset.  Saker jag fått ärva efter min momi så håller jag mycket kärt, och bordet vi tidigare hade är av henne och det har vi nu sparat ifall vi flera gånger har större bjudningar så kommer det bra till användning. Vi värdesätter saker högt som funnits inom familjen, och sambon fick en byrå som hans farmor hade då hon ännu levde och denna byrå har nu hittat hem till oss. Byrån var lite svår mublerad p.g.a. färgen och stilen i vår inredning. Men efter lite funderande och omplaceringar av den hittade den sin plats i vardagsrummet. Vi valde att lägga den bredvid soffan eftersom benen på soffan är ljus träfräg och vi har en beige pläd ovanpå soffan. Sen är även vardagsrumsmattan beige så när man ser mot hörnet från köket smälter den bra in då det är lite bruna inslag även i andra möbler. Där sambon först placerat byrån ropade den "finn ett fel". Så efter omublering blev det riktigt bra och goa farmor-Amy fick komma in i vårt hem också genom byrån!
 
 
 
 
Byrån är från 50/60-talet om jag minns rätt och är i väldigt bra skick. Lite är ytan på skivan ovanpå sliten men det är enda.
 


At the moment, det är helt sjukt!

2016



Det är helt sjukt när man tänker på det! För ett år sedan började vi söka inspiration om klinkers och vad vi ville ha för stil i huset. Idag läggs sista karmarna och listerna i sovrummet och lilla wc. Då är det bara bastun kvar och walk-in-closeten i huset som är kvar att fixa, inne i huset i alla fall...
 
Äntligen börjar allt så småning om blir klart. En sak i taget. Var rädd ett tag att vi skulle bli så trötta så allt bara lämnar, men det har gått sakta framåt, men framåt. Så vi får hoppas vi finner tid att fixa walk-in-closeten nu som nästa!