Plötsligt händer det!

2016Vi har inga gardinstänger upp ännu heller, men försökt planera in att vi får det fixat på torsdag? 

MEN ikväll fick vi upp e. Klocka och tavla i vardagsrummet, och igår städade vi ur ena sovrummet + fixade några flytt lådor.. Det tog bara se så där 5 timmar, haha! Så sakta men säkert..

Dåliga telefon bilder då kameran laddas, men bättre än inget! Vi är långt ifrån färdiga med möbler eller huset, men det går i alla fall framåt


Ljuvliga helg <3

2016 
 
Idag ska jag försöka få till stånd en recension om vårt grovkök, måste bara städa undan lite där nu då det varit bråttom några dagar så man bara lämnat framme på bänkarna saker och ting.
 
Men först ska vi en sväng in till stan med sambon och efters det ska jag passa på då det är så fint väder att rida ut i terräng med hästen min i härligt sällskap.
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg! Jag och sambon har för en gångs skull gemensam ledig helg som består av, små plockas här hemma, kalas x2, stallet, hundpromenader och mys. Välbehövt, efterlängtat och utan måsten (förutom kalasen, men de är ju bara trevliga saker).
 
Men som sagt, ikväll kommer recension av grovköket! Stay tuned! :)


Vi får skylla oss själva!

2016Suck, nu ser vi att vi gjort en till miss. Lilla wc hade vi ju planerat lite tossigt gällande handfatet och ska åtgärdas bara vi hinner knapra loss handfatet så får vi det bytt. Men nu har vi också sett att vi inte läst kontraktet med beställningar till huset 110% noggrant. 
 
I bastun har vi från dag ett varit inne på att vi vill ha klart glas som bastuvägg. Det har som inte funnits något anna alternativ, men nu har det på någon höger/vänster stått i beställnings pappren att bastuväggens glas skall vara i grå färg. Klart att det beställs i grå färg då det står på kontraktet. Vi var så säkra till först på att det skett en miss i beställningen, men när vi kollar i pappren står det i slutet, "grå".. Så vi har bara oss själva att skylla då vi inte tänkt något destu mera.
 
Men klart det stör oss. Vi har som jag visat på bilder klart glas som duschvägg och det kommer se så dumt ut med grå vägg till bastun. Vi ringde självklart och frågade om det fanns någon möjlighet att byta in dem, men eftersom de är måttbeställda är det väldigt svårt. Så vi har lämnat in en förfrågan om vad det skulle kosta att köpa nya och väntar på svar.. Men vi har på känn att det kommer vara för dyrt, så vi hamnar väl bara att lära oss se på väggen och acceptera det inte blir enhetligt i badrummet.
 
Så även om det är så otroligt mycket som skall läsas igenom i kontrakten, så måste man verkligen i flera omgångar ta sig tid att läsa igenom det och verkligen gå igenom minsta lilla parentes. Vi trodde vi gjort det, men tydligen inte då vi missade ordet "grå", så vi får skylla oss själva. Men gör inte ni samma miss. 
 
 
Utan och med lampor på i badrummet
 
Så vi får se nu då vad det blir av saken.. Bastun ska ytmålas och behandlas ännu så vi hinner fundera vad vi vill!