Trädgården

2014NÄR MAN BYGGER OCH PLANERAR HUS ÄR DET LÄTT ATT MAN GLÖMMER BUDGETERA FÖR TRÄDGÅRDEN. Vi har inte ännu i detta skede budgetera för trädgård då allt beror på vad slutpriset på huset blir, men det kostar inget av att drömma och inspireras.
 
NÄR JAG TÄNKER PÅ VÅRD FRAMTIDA GÅRD VILL JAG GÄRNA HA GRÄSMATTA RUNT HUSET så man kan springa barfota om somrarna. Att ha massor av blommor behöver det inte vara eftersom jag inte har så gröna fingrar, men någon buske här som där och eventuellt stenparti känner jag skulle sitta fint med några lättskötta blommor runt/ovanpå.. Men det är ju så fruktansvärt svårt att planera egen gård. Borde säkerligen prata med grävaren innan han börjar med tomten och berätta om min vision och funderingar för att se vad som skulle vara möjligt, och vilka funderingar som rusar iväg i pris och vilka som är fullt möjliga att göra.
 
HÄR ÄR NÅGRA ENKLA TRÄDGÅRDAR AJG TYCKER SER FIN UT. Vet ni annars av några bra bloggar eller inspirationssidor var man kan få tips och ideer för gården?
 
 
Det jag gillar här är att plattorna går i en båge fram till dörren med några små buskar runt. Enkelt och snyggt, precis så som jag gillar det!
 
Här igen är det en skön mix av plattor, gräsmatta och terass med inslag av lite buskar och enkla skötta växter som långt sköter sig själv.
 
Lite olika stilar med sten och avbrytningar mellan rabatter och terass/gräsmatta. 
 
Plattor från till ytterdörren från parkering eller garage känns som ett måste. Så snyggt och behändigt!!