Vilket laminat och vilket klinkers?

2015I FÖRRGÅR ÅKTE JAG OCH GUBBEN MIN TILL VASA FÄRG för att kika på lite golv till badrum och övriga delar. Försäljaren tyckte jag enormt mycket om eftesom det här inte fanns någon som helst köptvång! Första diskussionen började med att vi ska komma in i flera omgångar och kika eftersom vi kommer att ändra oss flera gånger. Sedan ska vi när golvet är lagat komma efter provbitar för att se det inne i huset vad vi vill ha!
 
SÅ DETTA BESÖK VAR GICK ENBART UT PÅ ATT KIKA OCH FÅ LITE MERA KÖTT PÅ BENEN. Under det här besöket hittade vi ett laminatgolv vi tyckte om, ett ljust färgt golv i en vitare/gråaktig ton. Det kan bra hända vi ändrar oss ännu gällande val av golv, men vi ville ha en riktgivade offert vad laminat i den prisklassen skulle bli att kosta, och så gillade vi denna gång detta golv!
 
KLINKERS KIKADE VI OCKSÅ PÅ, MEN DÄR NOTERADE VÅR FÖRSÄLJARE ETT LITET PROBLEM, vi måste fundera lite med storleken på plattorna eftersom våra utrymmen, så som hallen och badrummet, har mått som gör de lite klurigare hur man får det att gå ihop och se snyggt ut med plattorna. Vi vill nämligen ha större plattor i hallen 45x45cm, men det betyder det kommer gå ojämnt ut och vara lite svårare att få snyggt, så vi ska diskutera med han som kommer att lägga klinkers åt oss vad han tror. I badrummet skulle vi också vilja ha större plattor men där golvsilen kommer blir det problem för att få rätt lutning, och vi skulle vara i behov av mindre plattor just där för att få golvlutningen rätt. Så ett alternativ där var att man skulle lägga små plattor var man duschar och större på övriga utrymmen. Men då komemr följande problem, på hur stort område vill vi ha små plattor? Enbart i duschen eller från och med duscharna och så vidare mot bastun??  :/ Det kanske inte blev så klart det där, men kan söka upp bild vad jag menar.
 
MEN I DET STORA HELA ÄR JAG NÖJD EFTER VÅRT BESÖK. Vi blev klokare och fick oss en funderare och försäljaren var toppen! Synd att sådana inte är på alla ställen, då skulle man garanterat få nöjda kunder som inte ångrar köp i efterhand!
 
 
Bilderna lånade från vasa färs hemsida