Göra om gästrummet

2016 
 
För visso är möblerna bara in i detta rum inslängda och överkastet på bilden tillfälligt. Men jag längtar tills jag får byta bort den där bokhyllan (någon som vill köpa?), och införskaffa stringhylla. Stringhyllorna skulle passa tusen gånger bättre in i detta rum då det lätt upplevs för avlångt och trångt. Blir att planera nu i höst!
 
 
 
 
Gardiner är beställda till detta rum, lika så kuddar och nytt överkast till sängen för att komma en bit på traven. Så nästa vecka händer det grejer i detta gästrum! Här någon dag ska vi lägga upp gardinstänger i de två återstående rummen och så är det bara att hoppas det ger en varmare och mjukare ton. Jag vågar inte tapetsera väggarna ännu då jag inte alls vet vad vi vill ha. Men textiler är enkla att byta ut och kan ändra karaktären på rummet drastiskt!
 
Lite i denna stil som bilderna i collaget nedan känner jag att jag vill få till gästrummet. Jag vill få till den där hotellkänslan i rummen, utan att det ska kännas att man knappt vågar röra  i något. Hotelligt, mysigt och skönt! Får se om det lyckas, haha!
 
 
Bäddsoffan skall många små kuddar radas upp i för att ge mera färg och värme till rummet, lika så med ett par puderrosa mörkläggnignsgardiner som jag beställt idag från Ellos.