Ett helt nytt kapitel

2017 
 
 
Det har varit en lång paus här på bloggen då jag inte fann någon motivation att skriva här tidigare. Sedan senaste uppdatering har vi har nu hunnit få däcket på terrassen färdig, planterat någon buske där ute och fortsatt lite smått med små detaljer i inredningen inomhus.
 
Men varför jag nu tänkte jag försöka ta upp bloggandet igen är för att jag tror jag hittat lite motivation igen. Jasså, tänker kanske ni? Jo, vi väntar nämligen tillökning i familjen och ska få en baby  i börjanav december. Ljuvligt va? Helt sjuk känsla egentligen. Jag har fortfaraned svårt att fatta och ta in allt, så efter diskussion med sambon igår och ett konstaterande att vi tror jag behöver något konkret för att förstå allt, ja då kom vi fram till att jag ska börja redan nu planera barnrummet. 
 
Jag är nu i gravidvecka 21, (20+2) och på fredag får vi (kanske) veta vilket kön det är på barnet, så det är en spännande vecka. MEN detta kommer inte bli en typisk mamma-blogg. Jag skulle säkert må bra av att få ventilera ALLA tankar gällande graviditeten, att bli mamma och så, men jag skulle inte klara av allas åsikter kring något så personligt som en graviditet. En graviditet är så individuell och alla upplever saker och ting så olika, men något många glömmer lätt bort och har så många åsikter om, för att inte tala om sedan när barnet är fött. Så nej, jag vill inte utsätta mig för det. Så därför valde jag nu istället att ta upp bloggande men med fokus på planerandet av hemmet inför tillökningen. För det är mycket som skall införskaffas, planeras och göras! Så det som kommer stå i fokus med andra ord är barnrummet, en del inköp inför första barnet, hur vi tänker runt ett barnsäkert hem. 
 
Hoppas det hjälper någon och ger ideer åt någotn annan och att jag får inspiration och ideer av er kära läsare. Så nu kör vi. Barnrum ska det bli och planeringen börjar nu! 
 
 
 
Lillkorven i vecka 12Maria

Stort grattis, vilken glad nyhet! <3 ska bli kul att följa processen med inredning och inköp! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?