Det går upp o ner.

2017 
 
 
Jag har fått ett redit bakslag med illamåendet och försöker hålla tankarna på annat håll för att inte tänka på illamåendet och wc-besöken denna dag. Så därför tänkte jag nu skriva lite om vagnen vi hämtade igår. Jag har allt för många gånger säkert redan skrivit att det enda nya vi köpt är barnvagen (och barnalarmen). Vagnen försökte vi också se efter begagnade och var nära på att köpa en, men då har vi det problemet att vi har en hundbur i bakluckan också. Så alla begagnade barnvagnar vi såg på skulle omöjligt rymts in p.g.a. de stora hjulen och vi skulle blivit tvungna att specialbeställa hundbur som blivit rätt så dyr den med. Där av behålla hundburen Nalah är van vid och köpa ny barnvagn som går att få liten i bilen.
 
Vi bor ju på landet och vill därför ha hjul som går att köra på grusväg (gärna i skog) med. Kruxet där var då det även fanns, om möjligt, att hitta en vagn med svängbara framhjul som ändå möjliggjorde terrängpromenader. Varför svängbara? Jo för att förekla sytrningen i butiker, båt, promenader, stallet, jaa alltså trängre utrymmen helt enkelt som vi vet vi kommer vistas på med vagnen. Så som tur hittade vi en modell från Emmaljunga som möjliggör detta.
 
 
 
Jag diggar så handtagen på vagnen. Sköna att hålla i, varma på vintern o snygg färg! 
 
  
Så här är nu nya vrålåket. Vi får hoppas den lever upp till förväntningarna och pengarna nu då. Det är en Emmaljunga Duo Edge med terränghjul. Snygg design, lätt att manövra, fälla ihop, byta liggdel till sittdel, har svängbara men låsbara framhjul, går lätt att lossa hjulen och fälla ihop "runkon" till litet paket ifall man har ycket packning. Vi är allså riktigt nöjda hittills. Sen får man se om någon månad då lillan kommer.  Kanske vi får fara och övnignsköra med hunden och tom barnvagn senare i höst? Bara ingen tror vi redan fått lill-korven då?!Amanda Jona [FOTOGRAF]

http://amandajona.se

Härligt att ni känner er nöjda! Min kusin har den modellen till hennes minsting och kan meddela att den till och med var lätt att köra i snö :)

Svar: låter väldigt lovande med tanke på att vår lilla tjej kommer i december :)
Annu Åkers


meh.blo.gg

http://meh.blo.gg/

Spännande DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?