Barnsäkra och graviditetssäkra huset

2017Det är ju inte bara i barnrummet det händer grejer och inomhus det barnsäkras/graviditetssäkras. Min snälla pappa var här om dagen och hjälpte räkna ut vinklar för att få till en perfekt trappa mellan stenmuren. Så nu håller sambon på att bygga däcket efter att han o pappa fixade grunden till den, den blir så otroligt snygg! Typiskt nog tog virket slut när sambon byggde själv, så det lär bli att köpa mera innan trappan är helt färdig, men det är itne långt kvar innan den är färdig!
 
Det är bra att trappan blir färdig redan nu, för jag har fasat för när första halkan kommer, eftersom sluttningen i öppningen mellan stenarna har vintertid varit grymt hal!! Förra året föll jag några gånger i den sluttningen trots att vi sandat, så det känns tryggt och bra nu när trappan redan är där!
 
Jag har så snäll pappa som rycker in där egna kunskaper ej räcker till! För jag kan ärligt säga att jag inte behövt min gymnasieräkningskunskaper sedan gymnasiet, så det här med att räkna vinklar och pythagoras sats minns jag inte alls något av. Sen så är sambon min så otroligt duktig och bygger o fixar, fixar i trädgården och fixar så god mat. Jag är bortkämd!
 
 
 
 
Visst blir den bra?! Tidskrävande bara då den byggs efer formen av stenarna, så det blir mycket sågande.Hahah hade glömt bort att de ens fanns någå som hette pythagoras sats 😂😂 fint de blir!!

Svar: ja heter det inte så då man räknar vinklar?? minns inte riktigt haha! Det blir riktigt bra då det är färdigt. Får fortsätta nästa vecka eller något :)
Annu Åkers


Therese

Blir snyggt! Han får fixa en barnvagnsramp till huset och ut på gården också. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?