Next up - terrassen

2016 
 
 
Nu har sambon semester en vecka och det ska försökas göra ordentligt ryck med terrassen! Som bäst är det bara plinttar som står vart terrassen sen ska stå färdig, men ikväll ska min pappa komma över och de sista plinttarna skall gjutas som kommer närmast huset. De övriga plinttarna beställde vi från BCE och är av super bra kvalité, så hoppas de egnen gjutna blir lika bra bär upp terrassen fint sen!
 
Efter det blir det dags att gräva ner plinttarna i marken så de kommer alla på rätt höjd. Sen när det är gjort blir det att skotta sand i flera lager!! Det ska nämligen fyllas upp med grus från pakeringen till terrassen så det fylls upp "under" terrassen. SEN kan man börja tänka på att bygga ramen till terrassen. Så med andra ord är det inte bara så där att bygga en terrass, och allt går inte att göras ensam. Så jag hoppas verkligen vi hinner på två få detta gjort i höst så man sen bara får njuta av vårsolen (ev. redan höstsolen) på terrassen när den är klar.
 
 
Det tar den tid det tar, men klart det skulle vara roligt om det hann byggas klart i höst så det bara lämnar grovkökstrappan till nästa år! :)Sara Möller

http://nouw.com/saramoller

Spännande! Det kommer säkert bli superbra :)


Lena

http://ozkagardens.se

Så himla fint! Blir ju perfekt med altan där! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?