Hur länge får vi ha den lyxen?

2016Man får nästan börja fråga sig hur länge vi kommer få ha den här lyxen här var vi bor? Jag syftar på att vi får bo på ett sådant ställe var ingen ser om vi skulle springa nakna på gården. Vi har lyxen att få ha orörd skog runt omkring oss, som dessutom är perfekt för promenader i med en energisk, glad, skogälskande hund.  Här hittar vi blåbär, lingon och till och med kantarella bara ett stenkast från huset?! Hur lyxigt är inte det även om jag inte plockar dem, jag äter bara haha, men ändå! Små saker betyder så otroligt mycket. Självklara saker kan glömmas bort att uppksattas. Lyxen att få vara frisk, ha sin familj runt sig, ha en man som man älskar och blir älskad av osv. Saker som lätt tas för givet när man stressar i vardagen.
 
Jag är rädd att jag tar skaker och ting för givet. I mitt jobb ser man så tråkiga livsöden emellanåt och man får sig en omskakning nu som då. Oftast har vi det helt fantastiskt bra, vi blr bara så förblindade av vad andra har så vi inte ser det vi själva har!! Vi måste börja bli bättre på att uppskatta det vi har. Sluta ta allt som finns på sociala medier så seriöst, allt är inte så glammit som det ges sken av att vara. Vi är alla människor och har våra problem, det visas bara sällan de negativa sidorna på nätet!
 
Vi är alla bra så som vi är, och vi har det ofta så mycket bättre än vi tilllåter oss att se! Idag ska jag ha som mål att tänkta på med allt jag gör "shit så bra jag har det"! Prova att göra du det också!
 
 
 
Jag i mitt rätta element bort från yta och prestationer. Med djuren i naturen var man får andas ut och leva i nuet <3
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?