Vi fick det som vi ville!

2016 Vi gillar att det blir kontraster i kaklet på väggen. från Blankt slätt till skimrande skrovligt!
 
Äntligen är gäst-wc, lilla-wc precis som vi ville! Det blev så snyggt och är nu ett av mina favoritrum i huset! Vi böt alltså ut den gamla lavoaren som hade handfatet placerat på vänster sida, något vi inte såg alls bra ut, och valde ett bredare skåp och lavoar med placering i mitten. Som tur fick vi vissa delar av gamla skåpet återanvänt till det nya som gjordes åt oss och handfatet gick att byta in, så det blev inte så överdrivet dyrar för oss. TUR! Men absolut värt det!
 
Valet av det högblanka kaklet på 3 väggar och en fondvägg med mosaikliknande skimrande kvadrater ger en fin helhet i all sin enkelhet och ger en lyxigare känsla. Eftersom vi valde att satsa lite mera på fondväggen i detta rum kompromissade vi och lade samma kakel som i grovköket eftersom priset var bra och hade lämnat över från grovköket. Som tur tänker man inte på att det är samma då de är en bit ifrån varandra dessa rum och vi har ens tor matta på golvet så man ser inte på golvet så mycket. Fondväggen framträds dessutom betydligt mera och snyggare tack vare vår runda spegel som har lampan bakom och lyser upp väggen!
 
För stunden har vi valt att inte lägga in några knaggar på väggen utan har en "stege" för 20 € från Ostajan Onni i smedsby, som fungerar som handdukshållare och bryter av den "sterila" känslan och ger ett varmar intryck i vår smak. Får se om vi i längden tycker om den, men just nu tycker vi den bryter bra av och passar ypperligt in hit!
 
Det saknas ännu någon list vid dörren i wc'n, men det är på gång, bara vi finner tiden! Men nu har den där känsla "ouh nou vad gör vi nu" försvunnit från magen och jag står gladeligen här och sminkar mig, tvättar ansiktet och borstar tänderna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns inget bättre än när man är nöjd med något man skapat!sanTra

Vitsi va fiiiint :)

Svar: tack!! Är nog nöjd nu när vi bytte skåpet och lavoaren! :) ro i själen igen ;)
Annu Åkers


Så mycket bättre så där, va fint att det gick att ordna upp som ni ville ha det :)


Veronica Wallgren

http://wallgrenveronica.blogg.se/

Åh vad fint!!


Super snyggt.
Maria


Kopiko

http://kopiko.blogg.se

Riktigt fint fixat!


madabouttea.se

http://madabouttea.se/

Gud så fint det blev! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?