Allt går inte som i strömsö när man bygger hus

2016



Om det är något alla husbyggare vet om så är det att bygga hus inte alltid går som en dans. Det krånglar till sig nu som då. Det kan vara att fel leveranser kommer, något fattas, något fördröjs eller liknande. Detta kan hända för alla firmor och om/då det sker faller mycket på hur företagen reder upp sin miss. För det är ju kunden som får lida genom att något drar ut på tiden. Vi kan vara ganska krävande kunder, speciellt när det handlar om så pass mycket pengar som det gör när man bygger hus. Vi vill att det ska fungera och om det inte gör det ger vi företagen en chans att korrigera, om de inte gör det sprider sig snabbt ett dåligt rykte. MEN vi har verkligen haft tur med våra val av företag och entreprenörer, eftersom genast något varit fel så åtgärdas det utan något snack om saken!
 
Nu går vårt beröm till Simons Element igen och speciellt vill vi berömma vår kontakt person Rexén vid Simons Element.  Rexén har från att vi skrev på köpesavtalet varit så måna om oss som kunder. Han har varit en lätt person att ha att göras med och det har aldrig varit några problem med våra önskemål eller "klagomål" att fixa. Varför vi nu vill berömma Simons Element och Rexén är för att vi kommer få en tillfällig WC dörr! WUHUU! Jag hade skrivit tidigare i veckan om att det var tråkigt över att våra innerdörrar inte hinner komma till flytten och jag hoppas att Simons element verkligen gjort allt de kan för att skynda på leveransen. Vi hade nämligen blivit informerade av en tredje person inom Simons Element att de skulle komma i andra halvan av januari, så när beskedet kom att dörrarna inte kommer att göra det viste vi inte om vi skulle gråta eller skratta. Nå, från Simons hade det sett det inlägget och ringde upp sambon min idag och berättade att de hade kollat upp saken noggrannare och beklagade sig. Så de försökte fixa den situationen med att ge oss en tillfällig wc dörr. 
 
För som sagt alla företag som har många järn i elden kan inte få till allt till 110% på första försöket, det förstår väl alla, men sättet man korrigerar en miss är det som avgör om en kund rekommenderar företaget vidare, och det kan jag varmt göra med Simons Element och försäljaren Rexén. Där behöver man inte vara rädd att bli lurad. Vi är nöjda huskunder! Speciellt nu när vi får vår en tillfällig WC-dörr i väntan på den riktiga, haha!
 
 
"He jer en bra firmo hede Simons! Tack för att ni tar hand om oss!"



Linda

http://lindasjolund.blogg.se

Längtar till den dagen då vi också skaffar hus :)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?