Lucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu

2016Det här kanske låter väldigt löjligt. Men jag håller mina föräldrar som stora förebilder. Ingen människa är perfekt, vi har alla vår brister. Men de fina sidorna som de har försöker jag verkligen eftersträva.

Mina föräldrar har lärt och visat vad en oändlig kärlek innebär. De har visat vad som är rätt och fel. De hjälper alltid till, finns alltid där på alla sätt man kan tänka sig. De har gett en fin bild för oss barn i familjen hur man håller ihop som ett par, kan bråka men ska kunna förlåta, visat hur kärlek fixar allt. De har alltid satt oss barn först och jag tycker det är så otroligt underbart att se tillbaka på den barndom man har och konstatera att man haft det helt toppen! Vi har inte levt överflödigt, inte alltid haft det så lätt, men vi har varit överösta med kärlek från både mamma och pappa. Inte minst under mitt och min sambos byggprojektet visade det att de alltid ställer upp. Som de peppat och hjälpt till! Jag hoppas jag i framtiden kommer kunna ge lika fin bild hur en fin människa och ett hälsosamt förhållande ska se ut till egna barn.

Idag är skygglapparna borta och man har sett via arbetet och vänner att alla inte får uppleva så trygg och fin barndom som jag fått. Man är mera tacksam i vuxen ålder hur fin och TRYGG barndom man har haft Jag kan bara hoppas och försöka att kunna ge egna barn i framtiden, samma känsla när de är vuxna när de i sin tur blickar tillbaka på sin barndom!

 

 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?