Julen på inkommande!

2016 
 
Det har varit några tunga månader här nu, så jag är så glad när jag äntligen får känna "bara 23 dagar kvar till julen"!! Det är inte helt säkert ännu, men ser ut till 95% som att vi båda får vara lediga julen, vilket betyder att vi ska få fira den för första gången hemma hos oss. Det ser jag något otroligt mycket fram emot att få pröva. En stor del av våra nära och kära kommer vilket känns så hjärtevärmande. Tanken på julen för bort tankar på övriga bekymmer, håller ni inte med?
 
Julpyntandet började vi med lite försiktigt kring lillajul. Vi pyntade inne med julbelysning och tuijorna där ute. Nu när det blivit december kommer jag ta fram lite tomtar för att få till den där riktiga julkänslan. Jag lovade sambon att inte göra detta hem till en tomteverkstad, så det blir  lite åt gången för att känna mig fram. 
 
Så här långt har vi hunnit nu hemma hos oss få till julen. En del ska jag ändra ännu för jag är inte helt nöjd, men det kommer väl antar jag. Granen tar vi in veckan innan jul, så den hinner jag planera väl ännu. Underbara december månad!
 
Välkommen hem till oss och se hur det ser ut just nu i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 sanTra

Oj vad det ser mysigt ut :)


Nina

Jätte mysigt! O Nalahs råttan på första bilden😍


Petra%252525252520Wahlund

Julmys..Fint. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?