Gott nytt år!

2016 
 
 
Gott nytt år alla kära läsare! Hoppas ni firar med nära och kära ikväll. Själv kommer mitt nyårsfirande äga rum på jobbet med mina fina arbetskompisar. Dock har jag på känn vi inte kommer få "fira nyår" utan jobba häcken av oss med vad det redan ryktasts om för patientmängd tidigare ikväll. Men så är det ibland (läs: hela december!!)!
 
Min fina karl jobbar också natt inatt, så vi passade på att fira in det nya året igår med en sen tre rätters middag hemma hos oss. Jag stod för middagen och han för det fenomenala sällskapet! Vi körde riktigt all in med att klä upp oss, fast det bara var vi två hemma. Jag dukade fint, hade vitt vin till förrätt och rött vin till huvudrätt och efterrätt. Vi skålade och diskuterade vad vi minns och tänker om år 2016 och vad vi vill ha ut av 2017. Jag älskar att jag och min karl kan prata om allt, känner varandra och just som denna kväll, gjorde det lilla extra för att få den fin och romantisk. Sedan efter middagen pöste vi en stund och bytte om till icke romantiska pyjamasar så där slutade romantiken, haha! Kvällen avslutades med serier i "soffan". Men det är så oss, vi gillar att få det fint, vara fina, men vi är också lika bekväma i urtvättade kläder, hål på sockorna och en chipspåse på magen. 
 
 
 
Uppklädd och klar för middagen hemma med mannen i mitt liv <3
 
 
 
Men tillbaka till den fina middagen. Jag var riktigt nöjd med middagen (spec med tanke på att jag inte tycker om att fixa mat). Så tänkte jag kunde dela med mig av vad jag bjöd på. 
 
FÖRRÄTT: räkcoctail och hemmagjord dressing. Super gott!
Betyg: 9 av 10 poäng.
 
HUVUDRÄTT: Hemma gjord potatisgratäng med vitlök och purjolök i, tillsammans emd ytteriflebiff och kantarellsås. (uppläggningen såg förfärlig ut så därför finns ingen bild på det haha). Detta var otroligt gott, men såg inte ut så fint.
Betyg: 8,5 av 10 poäng.
 
EFTERRÄTT: Blev en choklad panacotta dekorerat med hallon och florsocker. Godaste choklad panacottan jag ätit. Tur det blev över så man fick mumsa i sig det idag!
Betyg 10 av 10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 JUNITJEJ

http://www.junitjejen.se

Så fin dukning! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?