När du inte finner orden.

2017Snart blir det kalt igen och ingen jul i vårt hus mera
 
 
 
Jag blir lite ledsen av tanken att vi snart hamnar att städa undan allt julpynt. Det kommer bli så tomt och kalt i huset. Önskar verkligen det kunde vara jul året runt, finns såmycket fina julpynt!
 
Vi fick ju annars sålt vår förra soffa vilket känns skönt. Soffor är som de flesta vet dyra och vi har länge vela sälja den vi haft i mediarummet då den inte alls varit oss, men eftersom vi visste då vi flyttade in i huset skulle det finnas annat att lägga pengarna på, så valde vi att satsa på en soffa till vardagsrummet först eftersom det ekade tomt. Man kan inte allt på en gång, men nu känns det riktigt bra att få en ny. Som många gånger tidigare skrivits, saaakta men sääääkert!
 
Vår nya soffa kommer ha en divandel som kommer under fönstret, alltså på rätt sida och inte fel som den vi hade tidigare. Vi kommer ha den på ben så att man lätt kan städa under soffan, vilket varit viktig egenskap för oss då vi har katter och hund som busar omkring i huset.  Den kommer dessutom ta upp hela väggen och verkligen göra så man får ut max av utrymmet och många sittplatser. Färgen på soffan kommer att vara, hör och häpnad "grå"! Men denna gång i mörkare nyans och inte ljusgrå eller vit som det mesta andra här i huset, haha! Det känns som att vi fick till det riktigt bra med höjd, bredd, djup, egenskaper, färg och stil!
 
Så nu får vi nöja oss med att sitta i en säng, som vi placerat i mediarummet som tillfällig soffa. Väldigt obekvämt, men det är tillfälligt och gör att vi kan ännu i 3 veckor till se på tv i mediarummet utan att behöva sitta på golvet. Det finns mycket man vill ha, men vi tar en sak åt gången. Äntligen börjar mediarummet bli bra och vi väntar på en beställning på en tavla som ska upp ovanför soffan.. Ett rum i taget, någon tavla åt gången, vetja detta blir riktigt super bra när allt är klart! 
 
 
 
Vår fina säng med en drös kuddar som ryggstöd, obekvämt men gör det möjligt att sitta på mjukt framför TV'n
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?