Välkommen till vår husblogg!

2014 

Att bygga hus är en av de största investeringarna och största besluten man fattar i ens liv. Därför känner jag att jag vill skriva av mig lite gällande funderingar och få hela processen nerskriven någonstans med hur allt flyter på i processen att få vår dröm om eget hus till uppfyllelse!

 

Jag och min sambo har sedan nästan 1,5 år tillbaka gått i funderingar att börja bygga, men medvetet enbart hållit allting på planerings nivå och låtit oss inspireras eftersom vi ville att mina studier skulle vara färdiga innan vi skrider till verket. Vilken tur att vi haft så god tid på oss, för smaken och funderingarna gällande huset har ändrats i flera omgångar och husmodeller bytts ut och nu äntligen börjar det kännas som att vi har valt rätt typ av hus!

 

Det är så stora beslut med att planera ett hem du ska vilja bo och känna är rätt i 20-30 år framåt utan att bli galen på en planlösningn eller liknande, så vi har verkligen gjort rätt i att tagit det med ro och funderat grundligt igenom planlösningen. 

 

 

Så här på bloggen kommer jag skriva om hur allt med vårt drömhus utvecklar sig och de olika skedena vi är i, hoppas ni som läsare också hittar något av intresse och kommer med tips och förslag i mina funderingar.

 
Glass vid tomten i somras