Fåtölj till barnrum?

2017Jag har sovit dåligt hela veckan på natten och aldrig riktigt hittat djupsömnen. Inatt var ingen undantag,  jag antar senaste natts dåliga sömn har med att göra att jag känner mig nervös inför dagens ultraljud, men antar det är för att vi får kanske veta könet? Men om någon timme vet vi!
 
Gällande barnrummet har jag fundera mera på vilken stil jag vill ha där. Jag vill med enkla medel få en lugn, varm, avslappnande miljö. Jag vill inte ha det dyraste nyaste i rummet, utan med enkla medel få det stilrent och mysigt. Men jag har märkt jag kollat på mera flickiga inrednignsstilar, är det mitt undermedvetna som säger det är en tjej i magen? Nå väl, som sagt om någon timme vet vi (kanske!). Men jag känner mig för första gången hittills under graviditeten på riktigt taggad då jag har ett projekt JAG får ta hand om. Det ska bli hur kul som helst att se om jag lyckas med det jsg tänkt och målat upp i skallen. Jag fått ganska så fria tyglar av sambon, även om jag valt att stämma av med honom om han gillar mina ideér. 
 
Det jag snöat fast mig i är att införskaffa en amningsstol eller inte till barnrummet. Här har de flesta olika åsikter, men JAG tänker lite i de banorna att när barnet är litet och man ska amma kan det vara skönt att ha en skön fåtölj att sitta i och amma, och om har man gäster har jag en flyktplats att fly till, för jag tror inte jag kommer vara bekväm att amma bland folk och ett rum ska barnet ha i någon skede så varför inte vänja in det i tid att det här är dens plats? Sen så tänker jag också att då barnet blir större och man ska natta hen, kan det vara skönt att ha någonstans att sitta och läsa sagorna i. 
 
Jag har sökt på findit och loppis på nätet efter en fåtölj som skulle passa. Jag hittade faktiskt en som ev. skulle passa, men bilden var lite dålig så ska kanske åka ikväll och kika på den. Men det är ju flera månader kvar, så jag tar ingen stress. Känner bara inte jag är beredd att lägga kring 600€ på en stol till barnrummet. Det mesta som införskaffas kommer vara begagnat för att komma så förmånligt som möjligt undan. Barnvagnen fick stå för den "nya" införskaffningen. Men mera om barnvagnen i ett annant inlägg.
 
Här nedan ser ni lite fåtöljer jag tycker ser sköna ut och gett mig inspiration.