Vad sker?

2017 
 
 
Vad sker hemma hos oss nu? Det känns ganska häftigt allting just nu, det är mest små saker som förbereds som inte syns så mycket utåt. 
 
Jag har exempel börjat packa BB-väskan och kunnat börja bocka av saker på den listan som ska in i väskan. Vi har börjat lite nu som då införskaffa mindre grejer som man ändå behöver som ex. blöjor, våtservetter och liknande. Jag har skrivit första handelslistan till apoteket så vi har en första hjälpen låda även för småbarn vid feber, snuva osv. Jag har skrivit förlossningsbrevet och varit hos barnmorskan på kontroller. Där konstaterades det att babn redan svängt huvudet neråt, så kroppen förbereder sig för grande finale nu redan! Helat galet, skallen min är inte redo ännu känns det som!
 
Vi har också äntligen hunnit rusta upp skötbordet och målat det första varvet. Så får se nu då om det blev bra, eller om vi måste måla det ett varv till? Vi valde att spraymåla skötbordet eftersom det tog så lång tid att måla med pensel spjälsängen, men nog var det en del jobb med att spraya också för att få det jämnt och bra!
 
Så de större projekten som är kvar för att välkomna knytet är att bygga grovkökstrappan och att sy sänghimmlarna och vadderingen runt korgen. Men efersom jag inte är någon mästare på att sy väntar jag på hjälp o råd av min kära mor som lovat lära upp mig lite. Så det blir väl på agendan de närmaste veckorna.
 
Här nedan ser ni bilder från skötbordet som sandpappras och spraymålats. Ha en solig och fin höstdag allihopa!
 
 
 
 
 
 
Snart får vi lägga ihop skötbordet och då har vi de viktigaste bitarna fixade! Tur vi tagit lite i taget o börjat i tid!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?