Huset på plas!

2015Det finns bara inte tid att uppdatera så ofta som jag skulle vilja då man ska hinna vara på bygget, i stallet, på jobbet och hemma för att sova emellan. Är inne på mitt 6e arbetsskift på raken nu och jag märker kroppen är riktigt trött då man har skiftesarbete!
 
MEN huset är på plats och varit det i en vecka idag! Ni fick snabba mobiluppdateringar förra veckan och nu kommer bättre bilder från dagen då huset anlände! Det var mycket liv och rörelse de dagarna på bygget och det hände mycket på en gång. Så som sambon skrev på sin instagram, det har hänt så mycket på så kort tid, så nu under tiden framför oss kommer det säkert kännas som att inget händer..
 
Det hade ju lovats regn dagen efter elementen kom upp, så byggmännen var från tidig morgon till sen kväll där för att jobba på att få upp väggarna och takstolarna för att kunna täcka in med plast så det inte skulle bli fukt innuti elementen.
 
Men allt gick bra och som bäst håller Skott & Holm på att lägga på taket vårt. Ska ta med kameran och uppdatera den nu också, men de bilderna dröjer nog innan de kommer upp, kanske i morgon, kanske på torsdag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vidare uppdatering kommer en annan dag, nu ska jag iväg till bygget innan kvällskiftet börjar!