Fingrarna kliar igen!

2018Efter en lång paus, närmare 8 månader, har det börjat klia i mina fingrar igen.  Vad har hänt sedan sist? Jo, det har hänt världens bästa grej, vi har blivit föräldrar. Senast jag skrev så hade mammaledigheten precis börjat och jag var höggravid, det är 8 månader sedan. Shit vad tiden gått fort! Men nu är vi föräldrar till världens bästa tjej, Vilja.
 
Hon föddes 2 veckor innan beräknat och tog oss med storm. Så nu när man blickar tillbaka känns det så grymt länge sedan vi körde in till sjukhuset för att vattnet gått, samtidigt som det känns som att det just hänt. Men nu har man börjat få en vardag och babybubblan börjat försvinna, på gott och ont. Så det känns som man kan ta in andra intryck och göra annat än amma, byta blöjor och sova.
 
Så nu antar jag att jag kommer orka göra lite uppdateringar igen när andan faller på om inredning, hus o hem.. Men det är ju ganska självklart, det kommer dyka upp lite mera barnrelaterat nu när nästan allt i min amningshjärna kretsar kring vår dotter Vilja.
 
 
Vår älskade tjej och jag i Stockholm i helgen.