Äntligen är den här!

2017Finally är soffan här, som vi beställde i slutet av november (?) till mediarummet. Vi ville få ut max av rummet och valde därför att maxa längden på soffan så att verkligen varje centimeter av rummet tas i användning!
 
För att vara helt ärlig var jag vädligt nervös då vi hämtade hem den, tänk om den inte ser ut som vi mindes? Lite annorlunda var den än jag mindes, den var bättre! Modellen plockade vi ihop själv för att få den att passa vårt rum och önskemål, något som verkligen är fördelen med modulsoffor, du får den som du vill!
 
Så nu får vi äntligen mysa till det i en ordentlig soffa när vi kikar serier eller ser på TV, och inte ligga obekvämt i en 80cm säng, haha! Som nästan blir det att få upp tavlan på väggen, så att det kommer in lite färg i rummet och hitta passande gardiner, en ny matta och en större TV, haha. TV'n börajde se så pytte liten ut nu när soffan är så bred, tror inte jag har svårt att få med Sambon påde noterna, men det får nog vänta x-antal månader, dags att börja spara bara. Men soffan blev riktigt bra, skön att sitta i och fin. Absolut prisvärd och värd väntan!
 
 
 
 Dålig telefonbild, mera bilder kommer senare!