PUST! Vilken dag!

2015Ikväll får man väl verkligen klappa sig själv på axeln!! På tomten kom vi en 10:20 tiden och höll i gång i ett (förutom en matpaus och en kaffepaus) fram tills klockan slog 19:15. Tusen tack finaste mamma och pappa för att ni fixat amt och material åt oss idag!! 
 
På eftermiddagen kände jag smått panik gällande hur tusan vi ska hinna bli klar med allt ikväll. Det hade nämligen blivit så ställt att en firma kommer och hämtar upp alla våra rishögar i morgon från tomten på eftermiddagen, så det MÅSTE vara ihopdraget klart ikväll, annars måste vi själva fixa bort det, vilket skulle bli mer invecklat. Men det blev till sist klart och mycket tack vare att vi fick mitt på dagen hjälp av Therese, Lukas, Stefan och mina föräldrar. Vi unga drog ris och pappa min bidrog med det han kunde och mamma fixade mat, kaffe och kex åt oss, allt mycket uppskattat!! Utan den hjälpen skulle vi inte hunnit i tid. När klockan slog 17 var det dessutom dags för sambon min att åka iväg till jobbet, så de sista två timmarna var jag ensam och drog ris i princip, föräldrarna var med och höll mig sällskap och bidrog med det de kunde, TACK!! <3
 
Vi fick verkligen mycket gjort idag och jag kan inte säga för många gånger hur tacksam jag/vi är för hjälpen vi fick idag! Det var nästan roligt att dra ris idag när det gick så där pass fort att dra bort riset som 25 träd gav! Yep, ni läste rätt ca 25 träd fälldes igår och idag, och flera träd kommer att fällas, men dessa var de akuta som måste ner för att grävaren ska slippa åt i veckan. 
 
I morgon är det nytt möte med kommunen, de kommer ut och kikar och mäter ut höjden på huset på tomten. Men nu slänger jag bara upp några bilder från dagen och kryper ner i sängen! Är så trött, så trött! JAg kan dessutom intyga att efter detta busväder som varit idag, ösregn, sol, blåst, hagel, sol, regn, sol, blåst.. gjorde att en värmande dusch när man kom hem var väldigt efterlängtad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nya tag i morgon! Men jessus så mycket det blev gjort idag när man var fler än 2 kottar! :) TACK!!!