Vilken julfrid!

2016 
 
 
Så har bästa dagen och helgen på hela året passerat. Julafton firade vi med 14 av våra nära och kära hemma hos oss med mat, dryck, gott sällskap, tomten och julklappar. Jag trodde jag skulle känna mig stressad då vi skulle stå som värd för 14 personer på den heligaste dagen på året för mig, men jag kände ingen stress. Allt flöt på bra och det verkade som våra gäster var nöjda och belv mätta.
 
Vår julafton började med att vi sjöng upp min kära pappa som fyllde år. Sedan åkte jag iväg till stallet och red ut på en traditionell terrängrunda barbacka med ett par tjejer från stallet. Sedan blev det tomtegröt hemma hos oss följt av att vi gjrode oss julfina. Efter det nalkades den traditionella "barnens julbön" i församlingshemmet i Smedsby. Jag kan inte påstå jag är särskilt religös, men det är något med de 30 min som spenderas på julafton i församlingshemmet som gör att jag aldrig vill byta ut den traditionen. I år var det dessutom en väldigt humoristisk och bra präst och stämningen var avslappnad och mysig. Efter barnens julbön blev det kaffe och julstjärnor och resten av gästerna droppade in. Sen blev ringdans och julbord med 3 dukningar och kvällen avslutades med att tomten kom och delade ut paketen.
 
Jag är väldigt nöjd med julen och hoppas man kan flera år fira den hemma hos oss, för jag njöt för fulla muggar och är så tacksam att alla kom. Hoppas alla andra haft en fin jul också!
 
 
 
 rememberthiis.blogg.se

http://rememberthiis.blogg.se/

Fin dukning :)


JUNITJEJ

http://www.junitjejen.se

Så fint dukat! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?