Vi har gått och blivit med ....

2016En mix av dessa två soffor kommer hem till oss i januari/februari!
 
 
De som läst bloggen från dag ett kanske minns att vi funderat LÄÄÄÄNGE på att byta ut soffan i mediarummet. Det var nära att soffan skulle ha rykt redan vid flytten från lägenheten till huset, men eftersom vi inte hade någon annan soffa just då så följde den med in. Så här har den stått nu då i 10 månader (!!). Jag har dock aldrig tyckt om den, den är inte alls den stil jag gillar, men alla vet ju soffor är dyra så det är inte precis så där bara att pallra in i en butik och köpa en för oss vanliga dödliga. Dock måste jag väl erkänna att den soffa vi har nu är ganska skön att sitta i, speciellt på divandelen.. 
 
Men idag fick vi äntligen tummen ur och bestämde att soffan ska bort! Vi passade nämligen på att beställa hem en soffa från en butik inne i stan som hade -40% på alla soffor. Igår var vi redan och spanade in soffor i butiken. Då hittade vi en som vi gillade men bestämde oss för att sova på saken då erbjudandet ännu var ikraft idag. Så vi åkte hem och mätte. Idag när vi sovit på saken var vi eniga och åkte in igen till stan för att begära offert. Lite dyrare än jag/vi hade hoppats på, men då igen är det en investering i hemmet och av bra märke, så den soffa vi har nu ska bara ut och ersättas med något så mycket finare! Jag klarar inte av att se på den mera, haha!
 
 
 
Grå tygsoffa, Urban armstöd, Kartio ben i Tammi-färg. XL-divan del + 3 stora sittplatser! Kommer bli toppen!
 
 
Måtten på soffan kommer passa rummet så mycket bättre. Mediarummet känns nu allt för litet då divanen sluter åter rummet genast du kommer in (divanen är dessutom på fel sida för vårt mediarum), och färgen och tyget passar inte in i våran stil längre. Soffan tror jag för oss båda står för en tid vi har bakom oss och nu vill vi blicka framåt och in med det nya oss i huset. Låter kanske överdrivet, ni tänker säker "vad tusan, det är ju bara en soffa". Men den soffan har varit med om mycket, och nu är det dags för den att vandra vidare.. Vi har mognat, vår stil har mognat och vill få allt enhetligt. För visso får vi vår specialbeställda soffa först i slutet av januari, men ändå, FINALLY ska det bli ändring på något jag längtat efter i sååååååå många månader!
 
Vi har dessutom kikat in en ny matta också som troligtvis ska inom de närmsta dagarna beställas om vi ännu känner för det nästa vecka! Visst är det charmigt med saker som är av föräldrar och syskon, men när du levt i många år på det sättet börjar det kännas att man vill ha sitt eget, välja sitt eget, inte ta rester av andra. Jag förespråkar inte att allt ska vara nytt på en gång och allt. Nej, nej! Vi har flera möbler vi tänker behålla som är av släktingar, men så där överlagt. Eget är alltid eget, och nu formar vi riktigt på riktigt VÅRT hem och vårt liv för en lång tid framöver.
 
 
 
Hejdå soffan! Nu läggs du ut till försäljning! <3
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?