Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

2016 1. Få terrassen, bastun och grovkökstrappan färdig.
  Den här är kanske lite tråkig, men vill så få dessa 3 saker färdiga, då känns huset färdigt och man kan börja fokusera på garaget lite mera. Men då igen vet jag att jag fysiskt som en människa inte kan få igenom dessa projekt.. Jag har varit ganska tjatig av mig, försöker att inte vara det på min sambo, för har har verkligen jobba arslet av sig med huset. Så antar, den som väntar på något gott, hehe!

  Vi hann inte längre med terrassen än isolera majoriteten av stolpparna som ska bära upp terrassen.. Våren? 2. Resa till Grekland eller Italien.
  I många år har jag velat besöka dessa länder. Speciellt grekland. Vi sidosparar helatiden för att ha råd att göra en resa, men när den blir av... Det får nog sparas lite till, hehe! Men kanske inkommande sommar/höst/vinter?


  I januari blir det 2 år sedan vi senast var till södern. Då beöskte vi Thailand och var lätt bästa resan vi båda gjort!
   


 3. Starta på sidan om arbetet en terapiverksamhet med djur.
  Det här är en tanke jag i många år lekt med. Dels för att, speciellt, hästar hjälpt mitt psyke så mycket och jag nu har en sådan känslig och genuint klok häst, så skulle jag på något sätt vilja utnyttja det. Jag har bara inte ännu utformat idén något destu mera. Vill ha mera erfarenhet inom min sjukskötar roll, men då igen kanske jag borde läsa lite mera psykologi, terapi kurser? Kanske borde anmäla mig till öppna universitetet? Men det vill jag inom snar framtid kunna skrida till verket. Livnära vet jag att jag inte kommer att kunna, men jag brinner för att kunna hjälpa och det skulle vara så underbart att kunna ge stöd åt ungdomar, mobbade barn osv. ge den där time-outen som jag fick med hästar som liten, att jag skulle vara dend är vännen för den mobbade tillsammans med hästen. DET skulel jag vilja <3
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?