Uppskattat ogräs

2016



Här sitter man, äter frukost och tittar ut på ogräset som sökt sig upp på gården. Det har nu hinnit gå in på min sista semestervecka och sambons semester är slut och ingen grävare har dykt upp. Han borde komma nu på fredag senast, så de får vi hoppas på så man kan vara hemma då det händer på gården! Det är säkert för sent nu att så gräs då det dragit ut 3 veckor (!) på tiden, eller vad säger ni gräsexperter?

På gården har ogräs börjat söka sig upp och även om det just är det, ogräs, så tycker jag om det då det lite mera "gårdskänsla" då det är grönt och skönt! Men självklart slår inte ogräset en riktig gräsmatta, men vi får se om vi kan så det mera nu i sommar eller om vi måste vänta till hösten?

Hoppas ni haft i övrigt en bra midsommar! Midsommaraftonen för oss var riktigt mysig!

Utsikten vid frukosten



Hanna

Hej!
Så glad att jag hittade din blogg, vi står själva i startgroparna att bygga Topasen! Har försökt att leta runt efter bilder och inte hittat någon sida som är så utförlig som din =)
Jag undrar om du har möjlighet att maila ritningen över er planlösning? Vi försöker jobba lite med vår, men letar efter ideer och förändringar =)

Riktigt fin blogg och ett otroligt fint hus!

/ Hanna


M

Hej! Gräsmatta går utmärkt att så ännu! I augusti-september går det bra ännu. Nästan bättre då än nu om det blir väldigt varmt med tanke på att vattna gräsmattan. Gräs växer ändå till +2 grader :)

/Trädgårdsmästaren M







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?