Vi får skylla oss själva!

2016



Suck, nu ser vi att vi gjort en till miss. Lilla wc hade vi ju planerat lite tossigt gällande handfatet och ska åtgärdas bara vi hinner knapra loss handfatet så får vi det bytt. Men nu har vi också sett att vi inte läst kontraktet med beställningar till huset 110% noggrant. 
 
I bastun har vi från dag ett varit inne på att vi vill ha klart glas som bastuvägg. Det har som inte funnits något anna alternativ, men nu har det på någon höger/vänster stått i beställnings pappren att bastuväggens glas skall vara i grå färg. Klart att det beställs i grå färg då det står på kontraktet. Vi var så säkra till först på att det skett en miss i beställningen, men när vi kollar i pappren står det i slutet, "grå".. Så vi har bara oss själva att skylla då vi inte tänkt något destu mera.
 
Men klart det stör oss. Vi har som jag visat på bilder klart glas som duschvägg och det kommer se så dumt ut med grå vägg till bastun. Vi ringde självklart och frågade om det fanns någon möjlighet att byta in dem, men eftersom de är måttbeställda är det väldigt svårt. Så vi har lämnat in en förfrågan om vad det skulle kosta att köpa nya och väntar på svar.. Men vi har på känn att det kommer vara för dyrt, så vi hamnar väl bara att lära oss se på väggen och acceptera det inte blir enhetligt i badrummet.
 
Så även om det är så otroligt mycket som skall läsas igenom i kontrakten, så måste man verkligen i flera omgångar ta sig tid att läsa igenom det och verkligen gå igenom minsta lilla parentes. Vi trodde vi gjort det, men tydligen inte då vi missade ordet "grå", så vi får skylla oss själva. Men gör inte ni samma miss. 
 
 
Utan och med lampor på i badrummet
 
Så vi får se nu då vad det blir av saken.. Bastun ska ytmålas och behandlas ännu så vi hinner fundera vad vi vill!



Rebecka

Ungefär samma som händ me trappräcke till vår vindstrappa! Ja vila nästan gråt när ja så de! Sluta med att vi måsta monter de iaf för att få granskat! Och nu två år senare ha vi äntligen plocka ner de å byggt ett eget själva.. *suck*

Svar: Alltså suck! Och så känner man bara "HUR kan vi ha missat det där?!" 😁
Annu Åkers


Caroline

http://www.voitbygirl.blogg.se

Tycker det ser snyggt ut med grått glas också :) Men förstås, har man tänkt sig något helt annat så stör det ju förstås. Hoppas ni får det fixat utan att det blir för dyrt.







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?