Bättre bilder av Walk-in-closeten

2016 
 
 
Det blev så bra med den nya spegeldörren! Nu kan vi enkelt gömma undan finkläderna utan att de blir håriga av vår katt som tyckt om att sova i det skåpet. 
 
Ovanpå skåpet finns fortfarande bra med förvaring av ex. lådor i framtiden. Tror jag komemr redan nu söka några snygga förvaringslådor att färdigt lägga dit även om behovet inte är det största just nu. Tyg lådorna som syns på bild är fortfarande toma, så det sväljer väldigt bra med saker den här garderoben.
 
Till höger i bild ska hyllor troligtvis komma upp. Själv ser jag att det skulle vara för skor, finskor och ev. väskor? Men vi får se. Först hade vi tänkt hänga en spegel på den väggen, men nu löste det sig mycket bättre med spegeldörren. Perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Henrietta

http://henrietta.vione.se

Alltså wow, drömgarderoben alltså!!

Svar: tack! den är fortfarande inte färdig, men grovarbetet är ju gjort, nu är det finliret kvar ;)
Annu Åkers


Malin

Varifrån har ni köpt skåpen? Fin planering :)

Svar: allt i walk in closeten är från IKEAs PAX :)
Annu Åkers


Anni

http://anni.antman.fi

Så snyggt! Vi är på slutrakan med vårt hus och planerar walk-in-closet. Hur stort är ert rum? Eller hur långa är väggarna ni har skåpen på? Försöker gestalta hur det kunde se ut hos oss, men det är inte lätt. Vi velar mellan just PAX och stolmen från ikea.

Svar: Tack! Vi har varit super nöjda med IKEAS paxplanering. I efterhand skulle vi ha först plnaerat från IKEAS skåp och ändrat måtten på rummet efter det, för det blev vissa dödutrymmen i garderoben då måtten inte passade helt, men helt klart förmånligare för oss så här :)
Måtten minns jag inte exakt, men rummet är 6 kvadratmeter stort. Måtten låg runt 2,3m x 2,7 m.
Annu Åkers DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?