Protection is everything!

2016



När man har val så ljusa och blanka ytor som vi så gäller det att tänka på hur man får det att hållas så fräsht och snyggt länge. Vi har därför valt att satsa i material som ska vara slitstarka, läta att rengöra osv. Men likväl kan det komma repor och smuts, som ex. vårt matsalsbord som utsätts för mycket slitage då det är i daglig användning!
 
Matsalsbordet har en glasskiva ovanpå för att skydda själva träbordet, men den som kom med i köpet var tydligen inte av bästa kvalitén gällande hårdhet, så det har redan kommit små repor trots att vi varit försiktiga. När vi kollade ut modeller vi gillade, märkte vi att vi ville ha ett vitt matbord, så därför valde vi också ganska fort att det skall vara en glasskiva ovanpå så bordet så det håller längre. Det är mycket billigare att byta glas än köpa nytt bord!
 
Men just nu p.g.a. att det inte var det mest slitstarka glaset som vi fick från Lähdesmäki, så har vi införskaffat ett par förmånliga tabletter. Jag hittade dem när jag var och storhandlade på Prisma för ynka 2,99€ styck. Så de blev bra att börja med! De är diskreta och är av ett material som gör att de inte glider omkring och tallrik m.m. hålls bra på plats! Perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ganska snyggt, eller hur?! 2.99€ /styck från Prisma!!








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?