Känslan att någon bryr sig!

2015



Som jag tidigare skrivit är det viktigast då man bygger att man är nöjd med det man gör, men självklart blir man väldigt glad om andra visar intresse eller berömmer en och ens planering med huset.
 
Här för någon dag sedan överraskade vår försäljare från Simons Hus, Rexén, oss med att komma ut till bygget en kväll då vi var där. Riktigt trevligt! Han tittade runt i huset och gav förslag på hur det kan gå om man inte tänker på vissa saker osv. och funderade lite med oss om projektet vårt. Det kändes roligt när han ännu flera månader efter att vi gjort affär, visar han är mån om oss som kunder och ville se hur det går! Så gör en riktigt bra försäljare!
 
Han frågade även om det är något vi skulle ha redan ha gjort annorlunda, och då nämnde jag en vägg i ena sovrummet som vi nu i efterhand skulle ha planerat in en till fönster i. Detta hade vi trott var något man inte längre kunde göra något åt, men så fel vi hade. Ca en dags arbete och vi kan nu innan man börjar göra något destu mera på väggarna få in ett fönster dit. Så vi ska verkligen fundera över detta nu om vi vill ha in ett till fönster. Vi väntar på att få en "offert" på detta vad det skulle röra sig om i rena pengar och så ser vi då om vi lägger in ett till fönster mot norrisdan i ena sovrumsfönstret. För om vi vill göra något åt det är det NU, sedan blir det lite för krångligt och för sent, så det återstå att se. Det känns lite 50/50.. Vi får "röik" o fundeer ;)
 
 
Fönstret vi skulle lägga in är på hörnet på långsidan och hörnet "närmast oss som ser på bilden".
Dels för att det utifrån skulle se mera enhetligt ut, och dels för att det sovrummet känns lite väl mörkt innuti. 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?