Så snyggt, men så dyrt!

2015



bildkälla
 
Man får vad man betalar för brukar man säga. Senaste året har jag bara blivit allt mer förälskad i all inredning som har med marmor att göra!! Marmor bord, skålar, skärbreden, bänkar osv. Så otroligt snyggt och så otroligt dyrt om man vill ha äkta vara!!
 
Till min glädje när man googlat runt så hittar man alla möjliga tips om hur man kan få till ett marmor-look-a-like bord för förmånligt pris. Bland annat så bloggade bloggerskan Emmy om hur man lätt fixar ett eget marmorliknande bord för betydlig billigare peng, läs inlägget > här <. Så det finns nog små enkla vägar att få till nästan likadan vara. Dock är ju aldrig kvalitén den samma då man gör själv.
 
 
Bild från emmys blogg.
 
Trots att det inte är äkta vara så hittar man allt fler som tipsar om att just plasta in bord och göra om dem. Men inte bara bord utan man kan på samma sätt "plasta" in olika saker som ex. krukor, skålar, bord osv. för att ge en marmorlik look. Perfekt för budget fixaren!
 
Vi har valt att inte ha marmor i form av bänkskiva eller som annan stor yta, men jag tror det kommer passa helt perfekt som inredningsdetalj om vi lägger in lit små marmordetaljer som ex. kanske ett soffbord, någon detalj i sovrum, på toaletten eller någon skål på ett bord eller köksbänk. Marmor är så snyggt och tidlöst och ger den där extra lyxiga känslan, i alla fall upplever jag marmor ger sådan käsnla. Inredning med amrmor ser så fräscht ut. Tycker inte ni det också?
 
 
 
bildkälla
 



Jarina

http://jarinafoto.blogg.se/

Marmor är ju verkligen så fint! :)

Svar: verkligen!! :D
Annu Åkers







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?