Gäsp!!

2015



Äntligen kan man krypa ner i sängs. Det har varit en lång dag och allt har i princip kretsat kring huset från morgon till kväll. En lite uppdatering från mobilen hann jag ladda upp här vid matpausen så ni fick se lite från huset idag. Vi var en till vända på kvällen med sambon till bygget, och då märkte jag att man vant sig med huset mera, och nu började det kännas större och mera till min belåtenhet. Knepigt det där hur ögat måste vänjas?
 
Vi har hur som helst suttit någon timme idag igen med Östmans snickeri och planerat köket och grovköket. Små ändringar gjordes, men till vår besvikelse fanns det inte den bänkskiva vi skulle ha viljat ha till köket, så vi tog en ditåt för att se prisskillnaden. Nu gäller det för oss att fundera ut någon lösning. I grovköket kommer ytterligare små ändringar ske och så lär det bli ett fjärde beösk till Östmans snickeri..
 
Nu på kvällen var följande möte med vår VVS planerare/ansvariga Fredrig Påfs, och det tog några timmar det med, då vi funderasde över vårt badrum och våran golvsil som stället till lite problem gällande kaklet och hur det kunde läggas snyggast. Så det blev en hel del hit och dit funderingar med kakelstorlekar och golvsilar/brunnar osv. men till sist löste det sig och alla blev nöjda och bollen blev lagd i rullning där med! Huhhu.. Jag var alldeles tom i skallen i slutet av mötet då det är så mycket att tänka på och planera.. Emellan åt känns det som att man inte hinner planera det riktgit snyggt med kakel då allt kommer så snabbt på fast man försökt vara ute i god tid!
 
Efter det mötet blev det att åka till bygget igen för att hämta några delar som kommit med en leverans tidigare idag. Såklart kollade vi till huset också vad de hunnit fixa medan vi varit borta mellan kl 12-20:45 på möten.. De hade hunnit slå fast träpanelen som fattades på norrsidan av huset och börjat på med taket såg det ut som. I morgon efter jobbet blir det spännande att se vad de hunnit med! I morgon kommer också Skott & Holm ut för första gången till bygget och börjar och på. Scott & Holm är företaget vi anlitat för att hjälpa till att färdigställa huset när Simons Element är klara med elementen.. Puh! 
 
Nej nu ska jag nog börja sova, helt slut i bollen!
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?