Stengolv och klinkers

2015



VI HAR HAFT LITE OTUR MED VÅRA MÖTEN HOS BANKEN EFTERSOM VI INTE HAFT möjlighet att diskutera med samma person varje gång, orsaken till detta har varit att de varit sjukskrivna. Men idag när vår kontaktperson vid banken var tillbaka på plats hade vi ett möte så vi kunde gå igenom vad vi diskuterat på tidigare möte och fick klargjort olika frågetecken som uppstått. Men nu är allt på klart och nästa kontakt blir när vi fått beviljat byggnadslovet, det vill säga i april.
 
DET ÄR SÅ SÄLLAN SOM JAG OCH MIN SAMBO ÄR LEDIGA SAMTIDIGT och faktiskt har tid över att göra saker spontant i någon timme så passade vi på att besöka ett företag som säljer klinkers och begära en offert därifrån. Sagt och gjort, vi styrde kosan mot Stenhaga och satt lite på en timme och diskuterade och planera en första offert på vad klinkers till golv och väggar i wc, badrum, grovkök och hall kunde landa på.
 
SÅ NU ÄR DET BARA FÖR OSS ATT VÄNTA OCH SE VAD DET BÖRJAR KOSTA. Vi kommer garanterat ännu ändra materialet i något av rummen, men vi ville ha en första offert för att se vilke prisklass våran smak ladar på. Men eftersom det blev lite spontant besök så kände jag mig inte riktigt förberedd. Men vi bestämde att vi skall ta med datorn nästa gång så att jag kan visa vad vi tyckt sett snyggt ut och vill ha. För när vi kom hem kom jag på att vi valt fel golv till wc. Men detta är ju enbart en riktgivande offert för att se vad det kan tänkas röra sig om för slutsumma när man tar de "medel dyra" materialen. 
 
DET VI BÅDA KÄNDE KLAFFADE RIKTIGT BRA I ALLA FALL GÄLLANDE MATERIALET, VAR DET KLINKERS som vi valde till hallen. Det kommer nämligen bli ett stenliknande plattor utav klinkers med ljusgråa fogar. Super snyggt! Sen är det bara att fundera grundligare på grovkökets material och badrummen/wc. Dessutom blev vi upplysta om att laminat inte släpper igenom värme över huvudtaget från golvslingorna, såvida man inte har på super hög värme.. Men inte vill jag ändå ha klinkers som golv i hela huset? Eller??
 
 
 
 
 
Olika klinkers alternativ



Rebecka

Vi har klinkers på hela bottenvåningen.. Kanske bästa valet vi gjord ti vårt hus :D sku aldri nånsin byt bort de!

Svar: vad har ni för typ av klinkers där? :)
Annu Åkers


Rebecka

På golve har vi 45x45 cm (gråa) i hela huse förutom wc, badrum å grovkök där vi har 10x10 cm nästan svarta..
Om man nu ska räkn upp nå fördelar så e de TYST å gå på (speciellt me djur i huse), de e superlätt å håll rent, å de e slitstarkt!
Enda minuse ja kommer på e att man ska undvik att tapp saker i golve ;)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?