Slutspurten börjar NU! (eller igår)

2015



Tänk nu är det en månad kvar tills vi hoppleigen får flytta in!! Det är helt sjukt!! Men man märker det, för nu har en växel till lagts i och vi spurtar med bygget nu så det ska bli klart i tid!
 
Igår uppstod ett härligt pirr i magen då jag körde upp på gården vår då jag såg våra byggare Skott & Holms bil, vår VVS-ansvariga och allt i allo Fredriks Påfs bil + hans en anställds bil, vår elektriker Christians bil, sambons och sedan även min bil (tur har vi stor parkering!!). 
 
Skott & Holm lägger nu taket och listerna i högre delen av huset. Fredik Påfs och Sand kakel och design. lade klinkers i våtutrymmena och vår elektriker lämnade några spottar som vi kan börja lägga upp då tid hittas, han kommer i mitten av januari och drar det sista med elen. Så även om vi upplever vårt hus stort, var det nsätan för litet igår. Det kändes som att jag och sambon bara trillade i vägen när det vår så många byggkalrar på plats och fixade med hsuet vårt!
 
Så jag och sambon åkte och hämtade kakel till golvet som är i bastudelen och lister till kakelhörnen till glasväggen mellan badrum och bastu och lite delar till Påfs. På kvällen när byggkarlarna åkt hem fortsatte vi måla och fixa det sista så det skulle vara klart till idag då Skott & Holms lägger vidare på innertaket vårt.
 
Tänk, snart är allt klar! Mycket kvar, men ändå mindre än för 3 månader sedan! Hoppas vi hinner i tid!
 
 
Badrummet börjar ta form! 
 
Färgen ljuger på bilden p.g.a bygglampan, kaklet är grått och lite falmmigt. 
 
Påfs och Sands kakel och design har verkligen fått till en snygg brytning i klinkers vid vår unidrain. Super nöjda är vi!
 
Lilla wc får sitt fina klinkers! Fogarna görs nog nästa vecka så de hinner torka ordentligt
 
Kommer blir så ljust och fint när det är klart!
 
 
Grovkökets klinkers färdigt lagt. Nästa vecka som sagt läggs fogen och man ser slutresultatet!
 
 
Till och från lufts "gallren" är lagda och blev super snygg emot den gråa färgen! Bra val av oss där gällande färg!
 
 
Skott & Holm började på taket. Vi hade lite problem med byggställningen på morgonen men de fixad sig som tur!
 
På kvällen målade vi det sista vi inte hunnit med och kände lite stress eftersom det MÅSTA vara klart då. Men vi hann!








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?