Kök, grovkök, garderober

2015



Igår var vi på ett tre timamrs möte med Östmans Snickeri i Maxmo skärgård. Ett mycket lyckat sådant. Vi gick igenom våra tidigare ritningar och vi ändrade nu grovköket till det vi nu funderat. När vi var första omgången och förde diskussioner med Östmans snickeri i december hade vi inte direkt funderat något destu mera på hur vi vill ha det i grovköket, men det har vi ju nu.
 
I köket ändrade vi lite material då vi låtit det mogna. Hasselnötsfärgade laminatskivan står fortfarande fast, men blanka dörrar böts det ut till och handtagen ändrades till kantigare. Kaklet melan laminatskivan och övre skåpen blir antagligen vitt enkelt kakel för att få det så tidlöst och snyggt som möjligt.
 
 
Inspiration till eget kök, mest likt bilden längst ner till höger
 
 
Vi planerade även badrummen denna gång. Här har vi inte heller riktigt hunnit tänka såå mycket, men detta var främst för att få en helhetsbudget gällande skåp och förvaring. På tal om förvaring, så blev vi rekommenderade att vi ska vänta med att planera walk-in-closeten tills huset är uppe, eftersom vi då ser betydligt bättre hur vi vill ha den än då det enbart finns i papperforsm.
 
Men tillbaka till badrummen. De är jag ritkigt nöjd med så här långt. Jag fick min sminkspegel med lampor på båda sidorna av spegeln som ger ett jämnt ljus och snygg och stilren stil på lådorna. Blankt vitt och fint! Super nice!
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?