Det börjar kännas så bra!

2014YES!! IDAG TRILLADE OFFERTEN FRÅN ÖSTMANS SNICKERI NER I BREVLÅDAN. Till vår glädje så var den till vår belåtenhet. De senaste dagarna har vi i princip även valt vilken husleverantör vi vill anlita, men vi ska ännu låta det gro över julen för att inte förhasta oss. Men allt börjar kännas så fruktansvärt bra!!
 
NÄSTA STEG BLIR ATT VÄLJA BANK. Vi har gått en offertrunda och en bank är redan utesluten och det står nu i princip mellan två banker. Så nästa steg blir att gå omgång två och diskutera med bankerna och förhandla fram bästa dealen för oss. Efter att valet av bank gjorst och lånet beviljats blir det att försöka skicka in alla ansökningar och papper till kommunen. Vårt önsketänkande skulle vara att detta skulle ske inom två veckor, för sedan åker vi 2 veckor till Thailand, men hinner vi inte före resan hinner vi inte, åter igen, det är så stora beslut så det här ska man skynda långsamt med, plus att det är jul och nyår som kommer här emellan så det kan ju dröja på saken.
 
GROVKÖKET SKALL VI ÄNNU TA OSS EN FUNDERARE ÖVER HUR VI VILL HA DET. Så som vi planerat det nu med Östmans är nog helt okej, men vi har inte hunnit lägga så mycket tankar och funderingar ner på det rummet som vi borde. Om det är något vi lärt oss av nära och kära är att detta utrymme alltid planeras för dåligt och för litet, så vi vill inte känna allt för fort i alla fall på det sättet när vi flyttat in.
 
SÅ VÅR JUL FICK SPÄNNANDE BESKED OCH VI HAR EN SPÄNNANDE TID FRAMFÖR OSS! Jag känner på mig att nästa år kommer att bli helt fantastiskt bra! Så ha en riktigt god jul nu allihopa!! :)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?